Gastronomijas tūre pa Rīgas Centrāltirgu

Speciāli izstrādāta Centrāltirgus ekskursija un latviešu mūsdienu virtuves meistarklase ar Latvijas produktu un alus degustāciju. Īpaši piemērota uz gastronomiskiem piedzīvojumiem orientētiem Latvijas viesiem. Notiek krievu vai angļu valodā.

Pusdienu ēdienkarte

Viesi gatavo kopā ar šefpavāru

Uzkoda
Latvijas sezonas dārzeņu un augļu salāti ar svaigi kūpinātu zivi
Pamatēdiens
Zemā temperatūrā gatavotas cūkas ribiņas sarkanvīna medus glazūrā ar grūbām un sezonas dārzeņiem
Deserts
Saldais biezpiena krēms ar smiltsērkšķu želeju

Cena: 1 personai 60.00 €

Degustējamais alus:
Valmiermuižas gaišais
Aldaris Luxus
Bauskas gaišais

Interesantas iespējas

Ēdienkartei atbilstošu dzērienu piedāvājums Šefpavāru šķidrā slāpekļa sorberta šovs Kokteiļu meistarklase Šokolādes darbnīca

Vispārīga svarīga informācija

  • Pasākuma kopējais ilgums: 4 stundas.
  • Ir iespējamas dažādas pasākuma programmas izmaiņas atbilstoši Jūsu vēlmēm. Tās jāsaskaņo ar mūsu pasākumu plānotājiem, lai pārliecinātos, ka mēs to varam realizēt pēc iespējas labākā kvalitātē. (iespējamas cenas izmaiņas)
  • Šis pasākums vienmēr tiek organizēts Centrāltirgus darba laikā no plkst. 9:00 – 14:00
  • Standarta grupas lielums:
  • 8 – 25 personas (ja grupa ir lielāka vai mazāka, lūdzu, sazinieties ar mums, mēs izstrādāsim Jums atbilstošu piedāvājumu)
  • Ja grupas dalībnieku skaits ir lielāks par 25 personām, programma tiek papildināta ar aktivitātēm, lai nodrošinātu visu dalībnieku iesaistīšanos darbībā. Mazākam dalībnieku skaitam arī ir iespējams papildināt aktivitāšu programmu (par papildus aktivitātēm tiks piemērota atsevišķa samaksa), ja vēlaties garāku pasākuma norises laiku vai vairāk aktivitātes. Grupas zem 25 personām apkalpo viens šefpavārs un viens viesmīlis, virs 25 personām apkalpo divi šefpavāri un divi viesmīļi.
  • Standarta pakalpojuma apraksts
  • Šefpavārs sagaida grupu Viesistabā, un kopā dodas uz Centrāltirgu
  • 1 1/2 stunda tiek pavadīta Centrāltirgū, pameklējot vietējo ražotāju produkcijas stendus, ieskaitot vietējos kūpinājumus, marinējumus, sierus, vietējos augļus un ogas atkarībā no sezonas. Tiek iegādāti produkti degustācijai.
  • Pēc tirgus tūres grupa dodas uz pusdienām Viesistabā
  • Viesistabā viesi tiek sagaidīti ar glāzi dzirkstošā vīna un divām pirkstu uzkodām pēc šefu izvēles un var piedalīties pusdienu gatavošanā, kas ilgst aptuveni pusstundu
  • Trīs šķirņu vietējā alus degustācija un pusdienas
Rādīt Vairāk

Uzdot Jautājumu

Uzdot Jautājumu

UZDOT JAUTĀJUMU

...
  • Gatavo kopā ar šefpavāru
  • Gatavo kopā ar šefpavāru-speciālais piedāvājums
  • Bāra meistarklase
  • Vecmeitu ballīte
  • Vīna degustācija
  • Svētki
  • Seminārs
  • Bērnu pasākums
  • Telpas
  • Prezentācijas pasākums
  • Kulinārijas kurss