Kulinārijas Kursi

Patiess piedzīvojums gardēžu pasaulē Rezervācija
  • Janvāris
  • Marts

Pasaules slavenie zivju ēdieni krievu valodā

  • Laiks: 9 Jan, 2018 / 18:00
  • Šefpavārs: Pāvels Maruščenko
  • Cena: Vienai personai 50 Eur, divām vai vairāk personām 45 Eur

Viegli gatavojami ēdieni darba dienu vakariem

  • Laiks: 10 Jan, 2018 / 18:00
  • Šefpavārs: Gatis Grosbergs
  • Cena: Vienai personai 50 Eur, divām vai vairāk personām 45 Eur

Pasaules populārie šokolādes deserti

  • Laiks: 13 Jan, 2018 / 12:00
  • Šefpavārs: Raitis Ivanovs
  • Cena: Vienai personai 50 Eur, divām vai vairāk personām 45 Eur

Klasiskie Francijas reģionu ēdieni

  • Laiks: 16 Jan, 2018 / 18:00
  • Šefpavārs: Ēriks Aleksējevs
  • Cena: Vienai personai 50 Eur, divām vai vairāk personām 45 Eur

Klasiskie Vidusjūras reģiona ēdieni

  • Laiks: 17 Jan, 2018 / 18:00
  • Šefpavārs: Raitis Ivanovs
  • Cena: Vienai personai 50 Eur, divām vai vairāk personām 45 Eur

Pasaules populārie jūras velšu ēdieni

  • Laiks: 20 Jan, 2018 / 12:00
  • Šefpavārs: Gatis Grosbergs
  • Cena: Vienai personai 50 Eur, divām vai vairāk personām 45 Eur

Klasiskie Itālijas reģionu ēdieni krievu valodā

  • Laiks: 23 Jan, 2018 / 18:00
  • Šefpavārs: Pāvels Maruščenko
  • Cena: Vienai personai 50 Eur, divām vai vairāk personām 45 Eur

Klasisko suši gatavošana mājās

  • Laiks: 24 Jan, 2018 / 18:00
  • Šefpavārs: Gatis Grosbergs
  • Cena: Vienai personai 50 Eur, divām vai vairāk personām 45 Eur

Pasaules populārie putnu gaļas ēdieni

  • Laiks: 27 Jan, 2018 / 12:00
  • Šefpavārs: Raitis Ivanovs
  • Cena: Vienai personai 50 Eur, divām vai vairāk personām 45 Eur

Klasiskie Itālijas reģionu ēdieni

  • Laiks: 30 Jan, 2018 / 18:00
  • Šefpavārs: Ēriks Aleksējevs
  • Cena: Vienai personai 50 Eur, divām vai vairāk personām 45 Eur

Pasaules populārās siera kūkas

  • Laiks: 31 Jan, 2018 / 18:00
  • Šefpavārs: Raitis Ivanovs
  • Cena: Vienai personai 50 Eur, divām vai vairāk personām 45 Eur

Pasaules populārie zivju ēdieni

  • Laiks: 3 Feb, 2018 / 12:00
  • Šefpavārs: Raitis Ivanovs
  • Cena: Vienai personai 50 Eur, divām vai vairāk personām 45 Eur

Klasiskie Indijas reģionu ēdieni krievu valodā

  • Laiks: 6 Feb, 2018 / 18:00
  • Šefpavārs: Pāvels Maruščenko
  • Cena: Vienai personai 50 Eur, divām vai vairāk personām 45 Eur

Pasaules populārie deserti

  • Laiks: 7 Feb, 2018 / 18:00
  • Šefpavārs: Raitis Ivanovs
  • Cena: Vienai personai 50 Eur, divām vai vairāk personām 45 Eur

Viegli gatavojami ēdieni darba dienu vakariem

  • Laiks: 10 Feb, 2018 / 12:00
  • Šefpavārs: Raitis Ivanovs
  • Cena: Vienai personai 50 Eur, divām vai vairāk personām 45 Eur

Eksotiskās Āfrikas ēdienu variācijas

  • Laiks: 13 Feb, 2018 / 18:00
  • Šefpavārs: Ēriks Aleksējevs
  • Cena: Vienai personai 50 Eur, divām vai vairāk personām 45 Eur

Pasaules populārie Meksikas ēdieni

  • Laiks: 14 Feb, 2018 / 18:00
  • Šefpavārs: Raitis Ivanovs
  • Cena: Vienai personai 50 Eur, divām vai vairāk personām 45 Eur

Viegli gatavojami ēdieni ģimenēm kopā ar bērniem

  • Laiks: 17 Feb, 2018 / 12:00
  • Šefpavārs: Gatis Grosbergs
  • Cena: Pieaugušajam 40 EUR, bērnam 25 EUR

Pasaules populārie jūras velšu ēdieni krievu valodā

  • Laiks: 20 Feb, 2018 / 18:00
  • Šefpavārs: Pāvels Maruščenko
  • Cena: Vienai personai 50 Eur, divām vai vairāk personām 45 Eur

Pasaules populārie liellopu gaļas ēdieni

  • Laiks: 21 Feb, 2018 / 18:00
  • Šefpavārs: Gatis Grosbergs
  • Cena: Vienai personai 50 Eur, divām vai vairāk personām 45 Eur

Āzijas ēdienu variācijas

  • Laiks: 24 Feb, 2018 / 12:00
  • Šefpavārs: Gatis Grosbergs
  • Cena: Vienai personai 50 Eur, divām vai vairāk personām 45 Eur

Klasiskie Skandināvijas valstu ēdieni

  • Laiks: 27 Feb, 2018 / 18:00
  • Šefpavārs: Ēriks Aleksējevs
  • Cena: Vienai personai 50 Eur, divām vai vairāk personām 45 Eur

Pasaules populārie jēra gaļas ēdieni

  • Laiks: 28 Feb, 2018 / 18:00
  • Šefpavārs: Raitis Ivanovs
  • Cena: Vienai personai 50 Eur, divām vai vairāk personām 45 Eur

Taizemes ēdienu variācijas

  • Laiks: 3 Mar, 2018 / 12:00
  • Šefpavārs: Gatis Grosbergs
  • Cena: Vienai personai 50 Eur, divām vai vairāk personām 45 Eur

Klasiskie Francijas reģionu ēdieni krievu valodā

  • Laiks: 7 Mar, 2018 / 18:00
  • Šefpavārs: Pāvels Maruščenko
  • Cena: Vienai personai 50 Eur, divām vai vairāk personām 45 Eur

Stilīgas uzkodas viesību bufetei

  • Laiks: 8 Mar, 2018 / 18:00
  • Šefpavārs: Gatis Grosbergs
  • Cena: Vienai personai 50 Eur, divām vai vairāk personām 45 Eur

Latviešu klasiskie ēdieni mūsdienu variācijās

  • Laiks: 10 Mar, 2018 / 12:00
  • Šefpavārs: Gatis Grosbergs
  • Cena: Vienai personai 50 Eur, divām vai vairāk personām 45 Eur

Klasiskie Francijas reģionu ēdieni

  • Laiks: 13 Mar, 2018 / 18:00
  • Šefpavārs: Ēriks Aleksējevs
  • Cena: Vienai personai 50 Eur, divām vai vairāk personām 45 Eur

Pasaules populārie jūras velšu ēdieni

  • Laiks: 14 Mar, 2018 / 18:00
  • Šefpavārs: Raitis Ivanovs
  • Cena: Vienai personai 50 Eur, divām vai vairāk personām 45 Eur

Viegli gatavojami ēdieni ģimenēm kopā ar bērniem

  • Laiks: 17 Mar, 2018 / 12:00
  • Šefpavārs: Gatis Grosbergs
  • Cena: Pieaugušajam 40 EUR, bērnam 25 EUR

Pasaules populārie liellopu gaļas ēdieni krievu valodā

  • Laiks: 19 Mar, 2018 / 18:00
  • Šefpavārs: Pāvels Maruščenko
  • Cena: Vienai personai 50 Eur, divām vai vairāk personām 45 Eur

Veģetāro ēdienu variācijas agrā pavasarī

  • Laiks: 20 Mar, 2018 / 18:00
  • Šefpavārs: Gatis Grosbergs
  • Cena: Vienai personai 50 Eur, divām vai vairāk personām 45 Eur

Viegli gatavojami ēdieni darba dienu vakariem

  • Laiks: 24 Mar, 2018 / 12:00
  • Šefpavārs: Raitis Ivanovs
  • Cena: Vienai personai 50 Eur, divām vai vairāk personām 45 Eur

Klasiskie Itālijas reģionu ēdieni

  • Laiks: 27 Mar, 2018 / 18:00
  • Šefpavārs: Ēriks Aleksējevs
  • Cena: Vienai personai 50 Eur, divām vai vairāk personām 45 Eur

Pasaules eksotiskās zupas

  • Laiks: 28 Mar, 2018 / 18:00
  • Šefpavārs: Gatis Grosbergs
  • Cena: Vienai personai 50 Eur, divām vai vairāk personām 45 Eur

Cenā iekļauts

Sagaidīšanas dzēriens
Šefpavāra vadīta nodarbība 3 – 5 h garumā
Citronūdens
Pierakstu materiāls
PVN
Tēja vai kafija
Ēdienu degustācija
Vīnu vai citu dzērienu degustācija
Ēdienu un dzērienu serviss
Aprīkojuma un inventāra izmantošana

Vispārīga svarīga informācija

  • Kursu kalendārs tiek sastādīts vienu reizi ceturksnī.
  • Viesistabas kursi notiek, ja grupā ir no 8 – 16 dalībniekiem.
  • Gadījumā, ja uz kursu piesakās mazāk dalībnieku, tas tiek pārcelts uz vēlāku datumu un iekļauts nākamajā kursu kalendārā.
  • Ja dalībnieku skaits pārsniedz 16, tad visi interesenti tiek iekļauti gaidīšanas sarakstā un, ja kāds no dalībniekiem atceļ savu piedalīšanos, mēs to darām zināmu gaidītājiem kursa notikšanas dienā.
  • Dāvanu kartes pieejamas uz visiem kursiem vai arī par fiksētu, dāvinātāja izvēlētu summu
  • Pērkot 2 kursus un vairāk atlaide 5 EUR par kursu (maksājot vienā priekšapmaksas maksājumā).
  • Lūdzam informēt par alerģijām vai diētām vismaz divas dienas pirms kursa, lai mēs varētu nodrošināt īpašo vēlmju realizāciju.
  • Mums ir svarīgs Jūsu viedoklis! Esam priecīgi par visa veida atsauksmēm, lai uzlabotu savu piedāvājumu un kursu realizācijas kvalitāti. Nekautrējieties rakstīt vai zvanīt, un mēs ar pateicību uzklausīsim visus komentārus, kritiku un ierosinājumus!
  • Kursus var apmaksāt iepriekš ar bankas pārskaitījumu, kā arī atnākot pirms kursa skaidrā naudā vai ar visām izplatītajām maksājumu kartēm.

FAQ

Kā visvieglāk atrast Viesistabu?

Mēs atrodamies tieši pretim Ave Sol koncertzālei.

Vai Viesistaba strādā kā restorāns?

Nē, Viesistaba ir pasākumu un kulinārijas kursu rīkošanas vieta un nav atvērta ikdienas restorāna darbībai.

Vai kulinārijas kursam var pieteikties pa vienam?

Jā, kulinārijas kursu apmeklējums ir individuāls.

Kādai auditorijai domāti kulinārijas kursi?

Kursi nav domāti profesionāļiem, bet gan gardēžiem un ēst gatavošanas mīļotājiem.

Kādi ir Viesistabas darba laiki?

Viesistabas pasākumu plānošanas komanda un birojs strādā katru darba dienu no plkst. 10:00 līdz 18:00.