Medus - citronu vinegreta mērce. Gatavo pats

Sastāvdaļas:

150ml vīnogu kauliņu eļļa
1,5 gab citrons
1 ēd.karote sinepes
1 ēd.karote medus
½ tējkarote sāls
10gab Madagaskaras pipari

Gatavošana:

Sarīvē citronu miziņu, izspiež citronu sulu
Sasmalcina piparus
Mērkrūzē ar putojamo slotiņu samaisa medu, sinepes, sāli, sasmalcinātos piparus, citronu miziņu un sulu
Turpinot maisīt pievieno eļļu, līdz mērce sasniedz vienmērīgu kosistenci
Ielej pudelē

Pasniegšana:

Citronu-sinepju-medus vinegrets ir lieliska mērce zaļo lapu, burkānu, vai biešu salātiem
Izmantojiet to kā marinādi laša vai vistas filejai
Pasniedziet to ar krāsnī ceptiem dārzeņiem vai ceptu cūkgaļu

Uzglabāt ledusskapī līdz 2 nedēļām. Pirms lietošanas sakratiet
Ja lietosiet olīveļļu, tā ledusskapī sabiezēs

Skaistās Weck burkas, Manas garšas Madagaskaras piparus un citu nepieciešamo inventāru vari nopirkt šeit: dzīvesstila veikals Kolekcija

Šefpavāre: Monta Meiere

Komentāri

Autorizēties, lai komentētu:

Uzdot Jautājumu

UZDOT JAUTĀJUMU

...
  • Gatavo kopā ar šefpavāru
  • Gatavo kopā ar šefpavāru-speciālais piedāvājums
  • Bāra meistarklase
  • Vecmeitu ballīte
  • Vīna degustācija
  • Svētki
  • Seminārs
  • Bērnu pasākums
  • Telpas
  • Prezentācijas pasākums
  • Kulinārijas kurss