Saldā čili mērce. Gatavo pats

Sastāvdaļas:
3gab sarkanie čili
1gab paprika
3 daiviņas ķiploka
2 ēd.karotes vīnogu kauliņu eļļa
150ml rīsu etiķis
100 ml ūdens
1 tējkarote sāls
100g cukura
4 tējkarotes cukurūzas cietes
½ tējkarote melnie čili ar rozā pipariem

Gatavošana:
~Ķiploku notīra un sīki sagriež
~Papriku un čili piparus sīki sagriež
~Piparus sasmalcina
~Pannā uzkarsē eļļu un viegli apcep ķiploku, sagrieztos čili piparus un papriku
~Pievieno sāli, cukuru, sasmalcinātos piparus, ūdeni un etiķi un uzkarsē
~Mazā bļodiņā samaisa kukurūzas cieti ar 2 karotēm ūdens.
~Cieti iemaisa mērcē līdz tā nedaudz sabiezē un uzkarsē līdz pirmajiem burbuļiem
~Ja vēlaties šķidrāku mērci, pievienojat vēl nedaudz ūdens un atkal uzkarsējiet līdz pirmajiem burbuļiem
~Pilda pudelēs vai burkās

Pasniegšana:

Saldā čili mērce lieliski saskan ar ceptām garnelēm un zivīm, kā arī vistas un cūkgaļas strēmelītēm ar rīsiem. 
Lietojiet to kā mērci rīspapīra rullīšiem vai nūdelēm ar dārzeņiem. 
Pamēģiiet to ar Jūsu mīļākajiem pelmeņiem.

Skaistās Weck burkas un citu nepieciešamo inventāru vari nopirkt šeit: dzīvesstila veikals Kolekcija

Šefpavāre: Monta Meiere

Komentāri

Autorizēties, lai komentētu:

Uzdot Jautājumu

UZDOT JAUTĀJUMU

...
  • Gatavo kopā ar šefpavāru
  • Gatavo kopā ar šefpavāru-speciālais piedāvājums
  • Bāra meistarklase
  • Vecmeitu ballīte
  • Vīna degustācija
  • Svētki
  • Seminārs
  • Bērnu pasākums
  • Telpas
  • Prezentācijas pasākums
  • Kulinārijas kurss