Svaigo dārzeņu salsa. Gatavo pats

Sastāvdaļas:
2gab sarkanie tomāti
100g dzelteni ķirštomātiņi 
1gab sarkanais sīpols
1gab laims
½ tējkarote sāls
1 sauja koriandra, jeb kinzas
1 ēd.karote olīveļļas
8gab Timutas pipari

Gatavošana:
~Sīpolu notīra un sagriež
~Sagriež ķirštomātiņus un tomātus 
~Sasmalcina piparus 
~ Sakapā koriandru un izspiež laima sulu
~Sagrieztos tomātus, sīpolus un koriandru bļodā samaisa ar laima sulu, sāli, sasmalcinātajiem pipariem, sāli un olīveļļu

Pasniegšana:
Variācijai pievieno svaigu čilī, papriku vai ķiploku
Koriandru var aizvietot ar pētersīli un dillēm latviskākai garšai
Salsu pasniedz ar kukurūzas čipsiem, ceptām garnelēm un zivs fileju
Tā lieliski iederēsies arī vasaras grilballītē ar kukurūzas vālītēm un grillētu vistu
Dažādībai pamēģiniet salsu brīvdienu brokastīs ar cepu olu

Uzglabāt ledusskapī līdz 2 dienām

Skaistās Weck burkas, Manas garšas Timutas piparus un citu nepieciešamo inventāru vari nopirkt šeit: dzīvesstila veikals Kolekcija

Šefpavāre: Monta Meiere

Komentāri

Autorizēties, lai komentētu:

Uzdot Jautājumu

UZDOT JAUTĀJUMU

...
  • Gatavo kopā ar šefpavāru
  • Gatavo kopā ar šefpavāru-speciālais piedāvājums
  • Bāra meistarklase
  • Vecmeitu ballīte
  • Vīna degustācija
  • Svētki
  • Seminārs
  • Bērnu pasākums
  • Telpas
  • Prezentācijas pasākums
  • Kulinārijas kurss