Tomātu mērce. Gatavo pats

Sastāvdaļas:

800g sasmalcināti tomāti savā sulā
1gab sīpols
200g ķirštomātiņi
2 daiviņas ķiploka
½ tējkarote sāls
30g cukura
1 zariņš rozmarīna
8gab Brandenburgas viskija pipari

Gatavošana:

~Sīpolu un ķiploku notīra un sagriež.
~Sagriež ķirštomātiņus .
~Sasmalcina piparus 
~Pannā uzkarsē mazliet eļļas un viegli apcep sīpolus, ķiploku un sagrieztos ķirštomātiņus
~Pievieno sāli, cukuru, piparus, rozmarīnu, tomātus savā sulā un uzkarsē

Pasniegšana:

Tomātu mērce būs lieliska piedeva makaronu ēdieniem (spageti, lazanjai u.c.) un picai
Tā piestavēs arī uz pannas sautētiem dārzeņiem
Varat pagatavot vienkāršotu chilli con carne ar malto gaļu un pupiņām
Droši aizstājiet veikalā pirkto kečupu ar šo pašgatavoto mērci
Aizstājiet vai pievienojiet papildus tādas garšvielas, kuras garšo jums

Skaistās Weck burkas, Manas garšas Brandenburgas viskija piparus un citu nepieciešamo inventāru vari nopirkt šeit: dzīvesstila veikals Kolekcija

Šefpavāre: Monta Meiere

Komentāri

Autorizēties, lai komentētu:

Uzdot Jautājumu

UZDOT JAUTĀJUMU

...
  • Gatavo kopā ar šefpavāru
  • Gatavo kopā ar šefpavāru-speciālais piedāvājums
  • Bāra meistarklase
  • Vecmeitu ballīte
  • Vīna degustācija
  • Svētki
  • Seminārs
  • Bērnu pasākums
  • Telpas
  • Prezentācijas pasākums
  • Kulinārijas kurss