Tumšās šokolādes mērce. Gatavo pats

Sastāvdaļas:

300g tumšās šokolādes
300g saldā krējuma 
3gab šokolādes pipari
50 g sviesta

Gatavošana:

Šokolādi sagriež gabaliņos
Samalcina šokolādes piparus
Bļodā ūdens peldē izkausē šokolādi 
Iemaisa sviestu
Intensīvi maisot, pakāpeniski pievieno saldo krējumu
Pievieno piparus
Lej burciņā

Pasniegšana:

Šokolādes mērce ir burvīga piedeva saldējumam, pankūkām unn braunijiem
Pamēģiniet to pie brokastu putras vai uz bērnu brokastmaizēm
Vai vienkārši ēdiet ar karoti no burciņas
Tumšo šokolādi var aizvietot ar piena šokolādi, tad mērce būs saldāka ar maigāku garšu

Uzglabāt ledusskapī līdz 2 nedēļām
Turot ledusskapī mērce paliks cietāka. Ja tā notiek, pirms lietošanas paturiet burciņu karstā ūdenī

Skaistās Weck burkas, citu nepieciešamo inventāru un izmantotās "Manas garšas" garšvielas vari nopirkt šeit: dzīvesstila veikals Kolekcija

Šefpavāre: Monta Meiere

Komentāri

Autorizēties, lai komentētu:

Uzdot Jautājumu

UZDOT JAUTĀJUMU

...
  • Gatavo kopā ar šefpavāru
  • Gatavo kopā ar šefpavāru-speciālais piedāvājums
  • Bāra meistarklase
  • Vecmeitu ballīte
  • Vīna degustācija
  • Svētki
  • Seminārs
  • Bērnu pasākums
  • Telpas
  • Prezentācijas pasākums
  • Kulinārijas kurss