Ēdienkarte Divu veidu pirkstu uzkodas un sagaidīšanas dzēriens, pasniegtas viesiem ierodoties
Jums šķiet, ka esat lieliski pavāri un organizatori? Vēlaties izmēģināt paši saimniekot restorāna virtuvē?
Komandas pasākums: Gatavo restorānā bez šefpavāra.
Noteikumi: Grupa līdz 21 dalībniekam sadalās 3 komandās un katra gatavo vienu restorāna ēdienkartes ēdienu saskaņā ar recepti, kuru izstrādājis šefpavārs. Ēdiens jāpagatavo, jāizservē un jānoformē pa tik daudz porcijām, cik ir kopējais dalībnieku daudzums.
Šefpavārs dod ievada instruktāžu, visus produktus un parādīs kā rīkoties ar tehniku. Pēc tam viss komandas rokās - gan garšas, gan komandas organizēšanās darbam.
Pēc gatavošanas ēdiens tiks pasniegts visiem grupas dalībniekiem degustēšanai un profesionāla šefpavāra vērtēšanai.
Viesi sadalās trīs komandās un katra komanda bez palīdzības gatavo savu ēdienu līdz gatavam rezultātam uz šķīvjiem- Uzkoda Arbūzs ar Dor blue siera krēmu, dateles ar svaigsieru un valriekstiem, lapu salāti un čia sēklu krekers
- Pamatēdiens Zemos grādos gatavota vistas krūtiņa ar ķiplokiem un citroniem, zaļās lēcas, brokoļi, marinēti ķirštomāti, gurķi, sīpoli un sezama mērce
- Deserts Kafijas panna cotta, banānu maize, auzu pārslu kraukšķi un marinēta selerija
- Cena : 60 EUR (neietver PVN)
- Rekomendētie Vīni: Viesistabas mājas vīns (sarkans, balts, bezalkoholisks) 17 EUR/pudele
Ēdienkartei pieskaņots vīns (sarkans, balts) 20 EUR/pudele