Gatavo restorānā bez šefpavāra

Ēdienkarte Divu veidu pirkstu uzkodas un sagaidīšanas dzēriens, pasniegtas viesiem ierodoties

Jums šķiet, ka esat lieliski pavāri un organizatori? Vēlaties izmēģināt paši saimniekot restorāna virtuvē?

Komandas pasākums: Gatavo restorānā bez šefpavāra.

Noteikumi: Grupa līdz 21 dalībniekam sadalās 3 komandās un katra gatavo vienu restorāna ēdienkartes ēdienu saskaņā ar recepti, kuru izstrādājis šefpavārs. Ēdiens jāpagatavo, jāizservē un jānoformē pa tik daudz porcijām, cik ir kopējais dalībnieku daudzums.

Šefpavārs dod ievada instruktāžu, visus produktus un parādīs kā rīkoties ar tehniku. Pēc tam viss komandas rokās - gan garšas, gan komandas organizēšanās darbam.

Pēc gatavošanas ēdiens tiks pasniegts visiem grupas dalībniekiem degustēšanai un profesionāla šefpavāra vērtēšanai.

Viesi sadalās trīs komandās un katra komanda bez palīdzības gatavo savu ēdienu līdz gatavam rezultātam uz šķīvjiem
  • Uzkoda Arbūzs ar Dor blue siera krēmu, dateles ar svaigsieru un valriekstiem, lapu salāti un čia sēklu krekers
  • Pamatēdiens Zemos grādos gatavota vistas krūtiņa ar ķiplokiem un citroniem, zaļās lēcas, brokoļi, marinēti ķirštomāti, gurķi, sīpoli un sezama mērce
  • Deserts Kafijas panna cotta, banānu maize, auzu pārslu kraukšķi un marinēta selerija
  • Cena : 60 EUR (neietver PVN)
  • Rekomendētie Vīni: Viesistabas mājas vīns (sarkans, balts, bezalkoholisks) 17 EUR/pudele
    Ēdienkartei pieskaņots vīns (sarkans, balts) 20 EUR/pudele

Interesantas iespējas

Ēdienkartei atbilstošu dzērienu piedāvājums Šefpavāru šķidrā slāpekļa sorberta šovs Kokteiļu meistarklase Šokolādes darbnīca

Vispārīga svarīga informācija

  • Komandas saliedēšanas pasākums ir speciāli izstrādāts kopīgai atpūtai, darbojoties kopā, un nav paredzēts pavārmākslas padziļinātai apguvei. Pasākuma laikā tiek simulēta profesionāla restorāna virtuves darbība, komandā tiek gatavotas vakariņas vai pusdienas atbilstoši restorāna darbības principiem un metodēm, saskaņā ar izvēlēto ēdienkarti.
  • Standarta grupas lielums ir 9 – 25 personas (ja grupa ir lielāka vai mazāka, lūdzu, sazinieties ar mums, mēs izstrādāsim Jums atbilstošu piedāvājumu)
  • Ja grupas dalībnieku skaits ir lielāks par 25 personām, programma tiek papildināta ar aktivitātēm, lai nodrošinātu visu dalībnieku iesaistīšanos darbībā. Mazākam dalībnieku skaitam arī ir iespējams papildināt aktivitāšu programmu (par papildus aktivitātēm tiks piemērota atsevišķa samaksa).
  • Grupas zem 25 personām apkalpo viens šefpavārs un viens viesmīlis, virs 25 personām apkalpo divi šefpavāri un divi viesmīļi.
  • Viesi ierodoties tiek sagaidīti ar sagaidīšanas dzērienu (Dzirkstošais vīns, baltvīna kokteilis, karstais dzēriens vai apelsīnu sula. Izvēle jāizdara, pasūtot pasākumu.) un pirkstu uzkodām pēc šefpavāru izvēles (vienu veģetāru un vienu ar zivi vai gaļu). Par papildus samaksu iespējams pasūtīt papildus uzkodas un dzērienus (saskaņojams pasūtot pasākumu).
  • Uzsākot pasākumu, atbildīgā Viesistabas persona izskaidro programmu, pasākuma būtību un drošības jautājumus.
  • Mēs nodrošinām viesus ar priekšautiem un citu individuālo inventāru.
  • Ieteicams uz pasākumu ierasties ērtos apavos, jo daļa pasākuma notiek, kājās stāvot.
  • Ēdienkartes ir speciāli izstrādātas, lai tās varētu realizēt neprofesionāli pavāri profesionālu pavāru uzraudzībā, un sastāv no četriem ēdieniem. Jebkuras izmaiņas ēdienu receptūrās vai ēdienu skaitā var izmainīt pakalpojuma kvalitāti, laiku un ir iepriekš jāsaskaņo ar šefpavāriem
  • Galīgais dalībnieku skaits ir jāsaskaņo 3 (trīs) darba dienas pirms pasākuma.
  • Lūdzu, informēt mūs par viesu diētām un alerģijām vismaz trīs darba dienas iepriekš. Ja par to tiek paziņots vēlāk, mēs centīsimies apmierināt īpašās vēlmes, bet nevaram garantēt visu sastāvdaļu pieejamību. Viesistabā nav atsevišķu trauku alerģiskiem ēdieniem un visā virtuvē tiek gatavoti produkti, kuri satur dažādus alergēnus.
  • Cena neietver PVN
  • Pasākuma cenā ietilpst:
  • Viena glāze sagaidīšanas dzēriens
  • Divas pirkstu uzkodas pēc šefa izvēles.
  • Šefpavāru darbs un grupas vadība ēdienkartes gatavošanā
  • Ievada instruktāža
  • Ēdieni
  • Telpu īre līdz 4 stundām no pasākuma saskaņotā sākuma laika
  • Trauku, glāžu un virtuves aprīkojuma īre
  • Apkalpošana
  • Citronūdens visu pasākuma laiku
  • Iespēja izmantot skaņu sistēmu
  • Plazmas ekrāna izmantošana
  • Par papildus samaksu:
  • Tēja/kafija: 3.00 €
  • Papildus sagaidīšanas dzērieni:17.00 €/pudele
  • Papildus sagaidīšanas uzkodas: 1.50 €/gab.
  • Rekomendētie vīni: atbilstoši dzērienu kartei
  • Citi alkoholiskie un bezalkoholiskie dzērieni: atbilstoši dzērienu kartei
Rādīt Vairāk

Uzdot Jautājumu

Uzdot Jautājumu

UZDOT JAUTĀJUMU

...
  • Gatavo kopā ar šefpavāru
  • Gatavo kopā ar šefpavāru-speciālais piedāvājums
  • Bāra meistarklase
  • Vecmeitu ballīte
  • Vīna degustācija
  • Svētki
  • Seminārs
  • Bērnu pasākums
  • Telpas
  • Prezentācijas pasākums
  • Kulinārijas kurss