~Fermentētu produktu degustācija
~Dārzeņu fermentēšanas pamati un svarīgākie pamatprincipi, kas jāievēro, lai dārzeņu fermenti un limonādes izdotos
~Fermentēšanai piemēroti trauki un pārējais inventārs
~Biežāk pieļautās kļūdas
~Kā atšķirt izdevušos fermentētu produktu no bīstamas kļūdas
~Rakstiska pamatrecepte un dāvanā 10 populārākās receptes (PDF fails) ar sālsūdeni un 10 populārākās receptes (PDF fails) limonādes garšu variācijām
~Katrs dalībnieks safermentēs dārzeņus ar sālsūdens metodi 1 burkā, kā arī karafi ar dabīgo limonādi
Vada: Baiba Rudoviča, fermentēšanas kustības aizsācēja, uztura speciāliste, meistarklašu pasniedzēja
~Piesakoties, lūdzam, piezīmēs norādīt, ja Jums ir alerģijas vai ēdiena nepanesības.
Cena: Vienai personai 65 EUR