Dārzeņi ar sālsūdens metodi un dabīgā limonāde. Fermentēšana iesācējiem

21.07.2025/18:00, Kursu vada: Baiba Rudoviča

~Fermentētu produktu degustācija
~Dārzeņu fermentēšanas pamati un svarīgākie pamatprincipi, kas jāievēro, lai dārzeņu fermenti un limonādes izdotos
~Fermentēšanai piemēroti trauki un pārējais inventārs
~Biežāk pieļautās kļūdas
~Kā atšķirt izdevušos fermentētu produktu no bīstamas kļūdas
~Rakstiska pamatrecepte un dāvanā 10 populārākās receptes (PDF fails) ar sālsūdeni un 10 populārākās receptes (PDF fails) limonādes garšu variācijām
~Katrs dalībnieks safermentēs dārzeņus ar sālsūdens metodi 1 burkā, kā arī karafi ar dabīgo limonādi

Vada: Baiba Rudoviča, fermentēšanas kustības aizsācēja, uztura speciāliste, meistarklašu pasniedzēja
~Piesakoties, lūdzam, piezīmēs norādīt, ja Jums ir alerģijas vai ēdiena nepanesības.

Cena: Vienai personai 65 EUR

Komentāri

Autorizēties, lai komentētu:

Uzdot Jautājumu

UZDOT JAUTĀJUMU

...
  • Gatavo kopā ar šefpavāru
  • Gatavo kopā ar šefpavāru-speciālais piedāvājums
  • Bāra meistarklase
  • Vecmeitu ballīte
  • Vīna degustācija
  • Svētki
  • Seminārs
  • Bērnu pasākums
  • Telpas
  • Prezentācijas pasākums
  • Kulinārijas kurss