Pasākums notiek Ances Dabas mājā!!!
Izzinoša garšu pieredze, kur Latvijas mūsdienu virtuve satiekas ar speciāli piemeklētiem dzērieniem.
Vakaru ievada
Uzkodas un fermentēti dzērieni kopā ar Baibu Rudoviču – fermentēšanas kustības aizsācēju, uztura speciālisti
Četru kārtu vakariņas
Uzkoda – Dedzināta forele ar biešu krēmu, diļļu eļļu, ceptu pastinaku un Ķelmēnu rudzu maizes drumstalām
Zupa – Latvijas vasaras dārzeņu krēmzupa ar kazas sieru, kaņepju eļļu un ceptiem āboliem
Pamatēdiens – Cūkgaļas filejas medaljoni ar sakņaugu biezeni, ceptiem virziņkāpostiem un sidrā sautētiem bumbieriem
Deserts – Burkānu kūka ar rozmarīna karameli un vaniļas saldējumu
Gatavo:
Dzintars Jaunpujāns - Pasākumu studijas Viesistaba šefpavārs, meistarklašu vadītājs, restorāna Portofino vecākais pavārs
Vada:
Agate Lūse – kulinārijas vēstures pētniece, meistarklašu pasniedzēja, “Viesistabas” vadītāja
!Piesakoties, lūdzam, piezīmēs norādīt, ja Jums ir alerģijas vai ēdiena nepanesības