Vīnu un citu dzērienu izvēle pie Latvijas mūsdienu ēdieniem. Degustācijas vakariņas

22.07.2025/18:00, Kursu vada: Baiba Rudoviča | Agate Lūse | Dzintars Jaunpujāns

Pasākums notiek Ances Dabas mājā!!!

Izzinoša garšu pieredze, kur Latvijas mūsdienu virtuve satiekas ar speciāli piemeklētiem dzērieniem.
Vakaru ievada
Uzkodas un fermentēti dzērieni kopā ar Baibu Rudoviču – fermentēšanas kustības aizsācēju, uztura speciālisti

Četru kārtu vakariņas
Uzkoda – Dedzināta forele ar biešu krēmu, diļļu eļļu, ceptu pastinaku un Ķelmēnu rudzu maizes drumstalām
Zupa – Latvijas vasaras dārzeņu krēmzupa ar kazas sieru, kaņepju eļļu un ceptiem āboliem
Pamatēdiens – Cūkgaļas filejas medaljoni ar sakņaugu biezeni, ceptiem virziņkāpostiem un sidrā sautētiem bumbieriem
Deserts – Burkānu kūka ar rozmarīna karameli un vaniļas saldējumu

Gatavo:
Dzintars Jaunpujāns - Pasākumu studijas Viesistaba šefpavārs, meistarklašu vadītājs, restorāna Portofino vecākais pavārs
Vada:
Agate Lūse – kulinārijas vēstures pētniece, meistarklašu pasniedzēja, “Viesistabas” vadītāja

!Piesakoties, lūdzam, piezīmēs norādīt, ja Jums ir alerģijas vai ēdiena nepanesības

Cena: Vienai personai 79 EUR

Komentāri

Autorizēties, lai komentētu:

Uzdot Jautājumu

UZDOT JAUTĀJUMU

...
  • Gatavo kopā ar šefpavāru
  • Gatavo kopā ar šefpavāru-speciālais piedāvājums
  • Bāra meistarklase
  • Vecmeitu ballīte
  • Vīna degustācija
  • Svētki
  • Seminārs
  • Bērnu pasākums
  • Telpas
  • Prezentācijas pasākums
  • Kulinārijas kurss