Fermentētu produktu interesanta iekļaušana ēdienkartē. Meistarklase

22.07.2025/18:00, Kursu vada: Baiba Rudoviča | Agate Lūse

Vakara ēdienkarte:
~Auksto uzkodu galds ar sešām dažādām mērcēm
~Kimči–bekona mafini
~Krāsnī cepta arktiskā pālija ar fermentēta fenheļa salātiem, vasaras dārzeņiem un ābolu sidra mērci
~Aveņu sviesta un jogurta ambrozijs ar balto šokolādi un fermentētām ogām

Meistarklasi vada:

Agate Lūse – kulinārijas vēstures pētniece, pasākumu studijas “Viesistaba” vadītāja

Baiba Rudoviča – fermentēšanas kustības aizsācēja, uztura speciāliste

Piesakoties, lūdzam, piezīmēs norādīt, ja Jums ir alerģijas vai ēdiena nepanesības

Vietu skaits ierobežots – rezervē jau šodien!

Cena: Vienai personai 79 EUR

Komentāri

Autorizēties, lai komentētu:

Uzdot Jautājumu

UZDOT JAUTĀJUMU

...
  • Gatavo kopā ar šefpavāru
  • Gatavo kopā ar šefpavāru-speciālais piedāvājums
  • Bāra meistarklase
  • Vecmeitu ballīte
  • Vīna degustācija
  • Svētki
  • Seminārs
  • Bērnu pasākums
  • Telpas
  • Prezentācijas pasākums
  • Kulinārijas kurss