Francijas ēdienu variācijas mūsu virtuvē,

26.10.2024/18:00, Kursu vada: Dzintars Jaunpujāns

  • Apelsīnu salāti ar sviesta pupiņām, grauzdētiem lazdu riekstiem un kazas sieru
  • Vychyssoise kartupeļu krēmzupa ar puraviem un bekonu
  • Vidēji cepta pīles krūtiņa ar medu, rozmarīnu, dārzeņu biezeni un portvīna mērci
  • Cepta Brioche ar karamelizētu bumbieri un vaniļas jogurtu
  • Cena : Vienai personai 65 EUR, divām vai vairāk personām 60 EUR katram

Cenā iekļauts

Sagaidīšanas dzēriens
Šefpavāra vadīta nodarbība 3 – 4 h garumā
Citronūdens
Pierakstu materiāls
Priekšauts
Tēja vai kafija
Ēdienu degustācija
Vīnu vai citu dzērienu degustācija
Ēdienu un dzērienu serviss
Aprīkojuma un inventāra izmantošana

Vispārīga svarīga informācija

  • Kursu kalendārs tiek sastādīts vienu reizi ceturksnī.
  • Viesistabas kursi notiek, ja grupā ir no 9 – 16 dalībniekiem.
  • Gadījumā, ja uz kursu piesakās mazāk dalībnieku, tas tiek pārcelts uz vēlāku datumu un iekļauts nākamajā kursu kalendārā.
  • Ja dalībnieku skaits pārsniedz 16, tad visi interesenti tiek iekļauti gaidīšanas sarakstā un, ja kāds no dalībniekiem atceļ savu piedalīšanos, mēs to darām zināmu gaidītājiem kursa notikšanas dienā.
  • Dāvanu kartes pieejamas uz visiem kursiem vai arī par fiksētu, dāvinātāja izvēlētu summu
  • Pērkot 2 kursus un vairāk atlaide 5 EUR par kursu (maksājot vienā priekšapmaksas maksājumā).
  • Lūdzam informēt par alerģijām vai diētām vismaz divas dienas pirms kursa, lai mēs varētu nodrošināt īpašo vēlmju realizāciju.
  • Mums ir svarīgs Jūsu viedoklis! Esam priecīgi par visa veida atsauksmēm, lai uzlabotu savu piedāvājumu un kursu realizācijas kvalitāti. Nekautrējieties rakstīt vai zvanīt, un mēs ar pateicību uzklausīsim visus komentārus, kritiku un ierosinājumus!
  • Kursus var apmaksāt iepriekš ar bankas pārskaitījumu.

Uzdot Jautājumu

UZDOT JAUTĀJUMU

...
  • Gatavo kopā ar šefpavāru
  • Gatavo kopā ar šefpavāru-speciālais piedāvājums
  • Bāra meistarklase
  • Vecmeitu ballīte
  • Vīna degustācija
  • Svētki
  • Seminārs
  • Bērnu pasākums
  • Telpas
  • Prezentācijas pasākums
  • Kulinārijas kurss