Kādas garšvielas un garšaugus kuros ēdienos izmantot? Kurš garšaugs padarīs manu ēdienu garšīgāku?
Neviens Latvijā to visu nemācēs pastāstīt labāk kā daudzu pavārgrāmatu autore un īsta garšaugu izzināšanas meistare Iveta Galēja.
Par visu šo un vēl daudz ko citu šajā aizraujošajā meistarklasē Garšvielas & garšaugi dārzeņu un olu ēdieniem ar kopā gatavošanu un degustācijām.
Programmā:
~Iveta pastāstīs par dārzeņiem un olu ēdieniem īpaši piemērotajiem garšaugiem
~Gatavosim un degustēsim trīs dažādus dārzeņu un olu ēdienus, liksim tiem klāt dažādus garšaugus.
~Salīdzināsim garšas un sapratīsim arī pamata principus garšvielu jaukšanā. Kuras garšas sader kopā un kuras nē. Sapratīsim, kas ir jāzina, lai pats sajauktu savus garšvielu maisījumus.
~Uzsāksim sarunu par garšvielu izmantošanu fermentēšanā un konservēšanā
Ēdienkartē:
- Rudens dārzeņu kišs
- Tortilla - spānu kartupeļu un čorizo omlete
- Kardamona šokolādes cepumi
- Cena : Vienai personai 65 EUR, divām vai vairāk personām 60 EUR katram