Kādas garšvielas un garšaugus kuros ēdienos izmantot? Kurš garšaugs padarīs manu ēdienu garšīgāku?
Neviens Latvijā to visu nemācēs pastāstīt labāk kā daudzu pavārgrāmatu autore un īsta garšaugu izzināšanas meistare Iveta Galēja.
Par visu šo un vēl daudz ko citu šajā aizraujošajā meistarklasē Garšvielas & garšaugi gaļas un zivju ēdieniem ar kopā gatavošanu un degustācijām.
Programmā:
~Iveta pastāstīs par gaļai un zivīm īpaši piemērotajiem garšaugiem: salviju, rozmarīnu, pupumētru, kadiķogu, kanēli, Kubebes pipariem un paradīzes graudiņiem un vēl un vēl...
~Gatavosim un degustēsim trīs dažādus gaļas un zivju ēdienus, liksim tiem klāt dažādus garšaugus.
~Salīdzināsim garšas un sapratīsim arī pamata principus garšvielu jaukšanā. Kuras garšas sader kopā un kuras nē. Sapratīsim, kas ir jāzina, lai pats sajauktu savus garšvielu maisījumus.
Ēdienkartē:
- Garšaugos marinēta laša fileja ar kabaču- siera mafinu
- Vistas fileja ar sakņu biezeni un šokolādes-burkānu mērci
- Grilēta cūkas karbonāde ar garšaugiem un ceptiem tomātiem
- Cena : Vienai personai 65 EUR, divām vai vairāk personām 60 EUR katram