Garšaugu un ēdienu saderība. Gaļa un zivis,

09.09.2024/18:00, Kursu vada: Iveta Galēja

Kādas garšvielas un garšaugus kuros ēdienos izmantot? Kurš garšaugs padarīs manu ēdienu garšīgāku? 
Neviens Latvijā to visu nemācēs pastāstīt labāk kā daudzu pavārgrāmatu autore un īsta garšaugu izzināšanas meistare Iveta Galēja.
Par visu šo un vēl daudz ko citu šajā aizraujošajā meistarklasē Garšvielas & garšaugi gaļas un zivju ēdieniem ar kopā gatavošanu un degustācijām.

Programmā:
~Iveta pastāstīs par gaļai un zivīm īpaši piemērotajiem garšaugiem: salviju, rozmarīnu, pupumētru, kadiķogu, kanēli, Kubebes pipariem un paradīzes graudiņiem un vēl un vēl...
~Gatavosim un degustēsim trīs dažādus gaļas un zivju ēdienus, liksim tiem klāt dažādus garšaugus.
~Salīdzināsim garšas un sapratīsim arī pamata principus garšvielu jaukšanā. Kuras garšas sader kopā un kuras nē. Sapratīsim, kas ir jāzina, lai pats sajauktu savus garšvielu maisījumus.
Ēdienkartē:

  • Garšaugos marinēta laša fileja ar kabaču- siera mafinu
  • Vistas fileja ar sakņu biezeni un šokolādes-burkānu mērci
  • Grilēta cūkas karbonāde ar garšaugiem un ceptiem tomātiem
  • Cena : Vienai personai 65 EUR, divām vai vairāk personām 60 EUR katram

Cenā iekļauts

Sagaidīšanas dzēriens
Šefpavāra vadīta nodarbība 3 – 4 h garumā
Citronūdens
Pierakstu materiāls
Priekšauts
Tēja vai kafija
Ēdienu degustācija
Vīnu vai citu dzērienu degustācija
Ēdienu un dzērienu serviss
Aprīkojuma un inventāra izmantošana

Vispārīga svarīga informācija

  • Kursu kalendārs tiek sastādīts vienu reizi ceturksnī.
  • Viesistabas kursi notiek, ja grupā ir no 9 – 16 dalībniekiem.
  • Gadījumā, ja uz kursu piesakās mazāk dalībnieku, tas tiek pārcelts uz vēlāku datumu un iekļauts nākamajā kursu kalendārā.
  • Ja dalībnieku skaits pārsniedz 16, tad visi interesenti tiek iekļauti gaidīšanas sarakstā un, ja kāds no dalībniekiem atceļ savu piedalīšanos, mēs to darām zināmu gaidītājiem kursa notikšanas dienā.
  • Dāvanu kartes pieejamas uz visiem kursiem vai arī par fiksētu, dāvinātāja izvēlētu summu
  • Pērkot 2 kursus un vairāk atlaide 5 EUR par kursu (maksājot vienā priekšapmaksas maksājumā).
  • Lūdzam informēt par alerģijām vai diētām vismaz divas dienas pirms kursa, lai mēs varētu nodrošināt īpašo vēlmju realizāciju.
  • Mums ir svarīgs Jūsu viedoklis! Esam priecīgi par visa veida atsauksmēm, lai uzlabotu savu piedāvājumu un kursu realizācijas kvalitāti. Nekautrējieties rakstīt vai zvanīt, un mēs ar pateicību uzklausīsim visus komentārus, kritiku un ierosinājumus!
  • Kursus var apmaksāt iepriekš ar bankas pārskaitījumu.

Uzdot Jautājumu

UZDOT JAUTĀJUMU

...
  • Gatavo kopā ar šefpavāru
  • Gatavo kopā ar šefpavāru-speciālais piedāvājums
  • Bāra meistarklase
  • Vecmeitu ballīte
  • Vīna degustācija
  • Svētki
  • Seminārs
  • Bērnu pasākums
  • Telpas
  • Prezentācijas pasākums
  • Kulinārijas kurss