Izmēģināsim dažādus Latvijas veikalos nopērkamus vīnus, kas lieliski iederas vasarā. Kopā ar vīniem šefpavārs Raitis Ivanovs sarūpēs garšīgus un piemērotus šiem vīniem piemērotus ēdienus.
Parunāsim par principiem kā izvēlēties vīnus, kas mums garšos, kā arī izmēģināsim, kurus ēdienus labāk izvēlēties pie šiem vīniem.
Degustēsim:
Prosecco no Veneto
Sauvignon Blanc no Dienvidāfrikas
Pinot Grigio no Itālijas
Riesling no Elzasas, Francijā
Albarino no Spānijas
Rosado no Spānijas
Pinot Noir no Jaunzēlandes
Ēdienkarte:
Cepts kazas siers filo mīklas sainītī ar olīvu tapenādi
Ar vistas fileju un vasaras dārzeņiem pildīts Vjetnamas rīspapīra rullītis ar saldo čili mērci
Klasiskais Spānijas Gazpacho
Meža seņu Risotto ar pParmezānu
Grilēta laša fileja ar zaļajiem sparģeļiem un sarkanvīna mērci
Granātābola Panna Cotta
Priecāsimies un baudīsim vīnus kopā!
Speciālās atlaides ar PINS karti