Pirmajā kulinārijas kursā ar uztura speciālistu Ansi Zaueru Viesistabas šefpavāri gatavos kopā ar viesiem veselīgus, garšīgus un ātri pagatavojamus ēdienus.
Kursa laikā Ansis stāstīs un atbildēs uz jautājumiem par Vidusjūras diētu, olīveļļas nozīmi kulinārijā, kā arī par dažādu Vidusjūras garšvielu izmantošanu uztura bagātināšanā.
Kopā ar viesiem gatavosim citronu un apelsīnu piparus, kā arī rukolas-bazilika pesto.
- Pilngraudu makaronu salāti ar bazilika-rukolas pesto, avokado, riekstu- sēklu maisījumu un nogatavinātu sieru
- Tītara fileja apelsīnu piparos ar brūnajiem rīsiem, burkāniem, pok čoi, zaļo papriku, ķiršu tomātiem un naturālā jogurta zaļumu mērci
- Mencas fileja Al Cortoccio sautēta olīveļļā un baltvīnā ar citronu pipariem, batāti, papriku, cukini un burkāniem
- Cena : Vienai personai 50 Eur, divām vai vairāk personām 45 Eur