Sastāvdaļas:
3gab gatavi avokado
150g grieķu jogurts bez piedevām
1gab laims
1 daiviņa ķiploks
½ tējkarote sāls
Gatavošana:
~Avokado pārgriež uz pusēm, izņem kauliņu un sagriež gabalos
~Ķiploka daiviņu notīra un sagriež
~Sarīvē laima miziņu
~Blenderī ieliek avokado gabalus, pieliek jogurtu, sagriezto ķiploku., sāli un sarīvēto laima miziņu
~Piespiež laima sulu
~Sablendē līdz krēmīgai konsistencei
Pasniegšana:
Avokado mērci pasniedz ar ceptām garnelēm, zivs fileju vai vistu
Tā lieliski garšo ar pupiņām un krāsnī ceptu ķirbi vai saldo kartupeli
Varat to pasniegt kā dipu pie kukurūzas čipsiem un kraukšķīgiem dārzeņiem
Veģetāra mērce, nesatur glutēnu
Uzglabāt ledusskapī līdz 2 dienām.
Skaistās Weck burkas un citu nepieciešamo inventāru vari nopirkt šeit: dzīvesstila veikals Kolekcija
Šefpavāre: Monta Meiere