Sastāvdaļas:
1gab ola
300ml olīveļļa
½ citrona sula
1 ēd.karote sinepes
1 tējkarote sāls
2 tējkarotes karija pulvera
Gatavošana:
~Izspiež citronu sulu
~Blenderī ieliek olu, citronu sulu, sinepes un sāli
~Ieslēdz blenderi un lēnām pievieno olīveļļu
~Tiklīdz majonēze sasniedz krēmīgu konsistenci, izslēdz blenderi
~Ieliek majonēzi bļodiņā un iemaisa karija pulveri
Pasniegšana:
Karija majonēze lieliski garšo ar zaļajiem sparģeļiem, ceptiem kartupeļiem, ceptu lasi vai citām zivīm
To var izmantot vistas un garneļu salātos
Lietojiet to visur, kur izmantojat parasto majonēzi
Uzglabāt ledusskapī līdz 7 dienām
Skaistās Weck burkas un citu nepieciešamo inventāru vari nopirkt šeit: dzīvesstila veikals Kolekcija
Šefpavāre: Monta Meiere