Karija majonēze. Gatavo pats

Sastāvdaļas:
1gab ola
300ml olīveļļa
½ citrona sula
1 ēd.karote sinepes
1 tējkarote sāls
2 tējkarotes karija pulvera

Gatavošana:
~Izspiež citronu sulu
~Blenderī ieliek olu, citronu sulu, sinepes un sāli
~Ieslēdz blenderi un lēnām pievieno olīveļļu
~Tiklīdz majonēze sasniedz krēmīgu konsistenci, izslēdz blenderi
~Ieliek majonēzi bļodiņā un iemaisa karija pulveri

Pasniegšana:

Karija majonēze lieliski garšo ar zaļajiem sparģeļiem, ceptiem kartupeļiem, ceptu lasi vai citām zivīm
To var izmantot vistas un garneļu salātos
Lietojiet to visur, kur izmantojat parasto majonēzi
Uzglabāt ledusskapī līdz 7 dienām

Skaistās Weck burkas un citu nepieciešamo inventāru vari nopirkt šeit: dzīvesstila veikals Kolekcija

Šefpavāre: Monta Meiere

Komentāri

Autorizēties, lai komentētu:

Uzdot Jautājumu

UZDOT JAUTĀJUMU

...
  • Gatavo kopā ar šefpavāru
  • Gatavo kopā ar šefpavāru-speciālais piedāvājums
  • Bāra meistarklase
  • Vecmeitu ballīte
  • Vīna degustācija
  • Svētki
  • Seminārs
  • Bērnu pasākums
  • Telpas
  • Prezentācijas pasākums
  • Kulinārijas kurss