Sastāvdaļas:
4 gab sarkanie sīpoli
200ml ābolu etiķis
15g cukurs
15g sāls
200ml ūdens
10 gab Tasmānijas piparu graudiņi
3gab timiāna zariņi
Gatavošana:
~Sīpolus notīra, pārgriež uz pusēm un tad sagriež šķēlēs
~Ūdeni uzkarsē
~Burkā kārtām saliek sīpolus, timiānu, piparus, ieber sāli un cukuru
~Visu pārlej ar ābolu etiķi un karstu ūdeni
~Pirms lietošanas atļauj sīpoliem vismaz dažas stundas ievilkties
Pasniegšana:
Marinētus sarkanos sīpolus var lietot kā piedevu pie burgeriem, ceptas vai grillētas cūkgaļas, liellopu steika vai ceptiem kartupeļiem.
Varat uzlikt uz auksti kūpināta laša vai avokado maizītēm brokastīs.
Marinētie sīpoli lieliski garšos arī pie lēcu salātiem.
Skaistās Weck burkas, Manas garšas Tasmānijas piparus un citu nepieciešamo inventāru vari nopirkt šeit: dzīvesstila veikals Kolekcija
Šefpavāre: Monta Meiere