Sastāvdaļas:
2gab sarkanie tomāti
100g dzelteni ķirštomātiņi
1gab sarkanais sīpols
1gab laims
½ tējkarote sāls
1 sauja koriandra, jeb kinzas
1 ēd.karote olīveļļas
8gab Timutas pipari
Gatavošana:
~Sīpolu notīra un sagriež
~Sagriež ķirštomātiņus un tomātus
~Sasmalcina piparus
~ Sakapā koriandru un izspiež laima sulu
~Sagrieztos tomātus, sīpolus un koriandru bļodā samaisa ar laima sulu, sāli, sasmalcinātajiem pipariem, sāli un olīveļļu
Pasniegšana:
Variācijai pievieno svaigu čilī, papriku vai ķiploku
Koriandru var aizvietot ar pētersīli un dillēm latviskākai garšai
Salsu pasniedz ar kukurūzas čipsiem, ceptām garnelēm un zivs fileju
Tā lieliski iederēsies arī vasaras grilballītē ar kukurūzas vālītēm un grillētu vistu
Dažādībai pamēģiniet salsu brīvdienu brokastīs ar cepu olu
Uzglabāt ledusskapī līdz 2 dienām
Skaistās Weck burkas, Manas garšas Timutas piparus un citu nepieciešamo inventāru vari nopirkt šeit: dzīvesstila veikals Kolekcija
Šefpavāre: Monta Meiere