Sastāvdaļas:
300g tumšās šokolādes
300g saldā krējuma
3gab šokolādes pipari
50 g sviesta
Gatavošana:
Šokolādi sagriež gabaliņos
Samalcina šokolādes piparus
Bļodā ūdens peldē izkausē šokolādi
Iemaisa sviestu
Intensīvi maisot, pakāpeniski pievieno saldo krējumu
Pievieno piparus
Lej burciņā
Pasniegšana:
Šokolādes mērce ir burvīga piedeva saldējumam, pankūkām unn braunijiem
Pamēģiniet to pie brokastu putras vai uz bērnu brokastmaizēm
Vai vienkārši ēdiet ar karoti no burciņas
Tumšo šokolādi var aizvietot ar piena šokolādi, tad mērce būs saldāka ar maigāku garšu
Uzglabāt ledusskapī līdz 2 nedēļām
Turot ledusskapī mērce paliks cietāka. Ja tā notiek, pirms lietošanas paturiet burciņu karstā ūdenī
Skaistās Weck burkas, citu nepieciešamo inventāru un izmantotās "Manas garšas" garšvielas vari nopirkt šeit: dzīvesstila veikals Kolekcija
Šefpavāre: Monta Meiere